HomeSense categoriaJesús disposa de quatre DEA accessibles a tothom les 24 hores al...

Jesús disposa de quatre DEA accessibles a tothom les 24 hores al dia

Jesús ja fa temps que és un poble cardioprotegit, però des del passat 15 de febrer disposa de quatre DEA accessibles a tothom les 24 hores al dia.

Al que hi havia instal·lat a la fatxada del Mercat Municipal, exterior des d’un inici i que es va adquirir amb la col·laboració solidària de l’entitat ‘Jesús es mou’, s’hi han sumat els DEA que fins ara hi havia a l’interior de l’EMD, del Camp de Futbol i de les Piscines.

Tal com l’alcalde Víctor Ferrando argumenta: “Donar assistència immediata en el cas d’una aturada cardíaca sobtada serà ara possible en quatre punts del nostre poble durant les 24 hores del dia i, tot i que esperem que no siga necessari, entenem que és una gran millora per al nostre poble i per a les nostres veïnes i els nostres veïns.”

Després d’una primera formació inicial de la mà de ‘Jesús es mou’ per aprendre a fer funcionar un DEA, la mateixa entitat, amb la col·laboració de l’EMD, en preveu una altra el proper divendres 15 de març a les 21 hores i a la sala Jordi Brull, amb el títol ‘Tècniques de reanimació i ús del desfibril·lador en el cas d’aturada cardíaca’. Tan important és tenir aquests dispositius al poble com saber-los utilitzar.

Amb aquesta iniciativa de traure al carrer els desfibril·ladors interiors que tenia, Jesús esdevé un poble cardioprotegit i demana que tothom tinga cura d’aquestes instal·lacions perquè sempre estiguen en òptimes condicions en cas de necessitar- se.

 

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 33 = 35

Últimes notícies