HomeCulturaL'estrena exclusiva del projecte de flamenc contemporani NEO inaugura el cicle Secrets...

L’estrena exclusiva del projecte de flamenc contemporani NEO inaugura el cicle Secrets a Ulldecona

Este dissabte s’inaugura la nova edició del cicle Secrets, organitzat per l’Ajuntament d’Ulldecona i les Jornades Musicals de l’Ermita de la Pietat. S’estrenarà en exclusiva el projecte de flamenc contemporani NEO, format per Isabelle LaudenbachCarmen Muñoz i Cristina López.

L’exitosa edició del 2021 ha animat a donar continuar al cicle intimista i “personalíssim” de les JMEP, amb un programa d’altíssima qualitat i molta varietat d’estils, des del pop-rock, l’electrònica, les músiques urbanes, la cançó d’autor, la psicodelia, l’avant-pop, el folk orquestral o el trip-pop. Secrets busca “la singularitat” de les propostes i prioritza donar oportunitats a autores i bandes del territori fora dels circuits establerts.

Isabelle LaudenbachCarmen Muñoz i Cristina López comparteixen a NEO el flamenc, a través del cant, el ball i la guitarra, “sense més pretensió que explorar nous llocs i deixar-se portar per les profunditats de l’estil”.

El cicle Secrets aposta per “recuperar espais vitals i expandir els ‘no-limits‘ de les capacitats musicals del territori”.

Els concerts es fan a la primera planta del Molí de César Martinell, l’Oficina de Turisme d’Ulldecona. Secrets també ha programat UNO, per al proxim onze de març, projecte creat pel cantant, compositor i realitzador audiovisual Leon Guallart, un projecte creat pel cantant, compositor i realitzador audiovisual Leon Guallart, que barreja el folk acústic, l’electrònica, la música orquestral i el pop lluminós amb audiovisuals. La banda The Llamps -a l’abril-, i la presentació de ‘Fortuna’, de Clara Poch i Marcel Calvet -al maig-.

Les entrades poden adquirir- se a www.entradium.com

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 47 = 48

Últimes notícies