HomeSocietatL'alcaldessa de Tortosa i la directora de l'Incasòl es reuneixen per seguir...

L’alcaldessa de Tortosa i la directora de l’Incasòl es reuneixen per seguir avançant en la tramitació de l’ampliació del polígon Catalunya Sud

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, i la directora de l’Institut Català del Sòl, Mercè Conesa, s’han reunit este dijous a l’Ajuntament de Tortosa per a seguir avançant en la tramitació per a l’ampliació del polígon industrial Catalunya Sud. D’esta manera han pogut continuar els contactes que l’alcaldessa ja havia fet setmanes enrera amb l’Incasòl, per tal de seguir treballant per disposar de més terrenys industrials al terme municipal, especialment després que l’arribada de les últimes implantacions d’activitats haguessen generat la necessitat de disposar de més sòl.

En el moment que es va fer pública la implantació de la multinacional Kronospan a Tortosa, l’alcaldessa ja va avançar la necessitat de desenvolupar l’ampliació del polígon, tal com estava prevista al POUM. Ara els treballs se centren en tirar endavant la tramitació que es requereix i poder materialitzar l’ampliació per tal de disposar de nous terrenys per a l’ús d’activitats industrials.

Durant la trobada, Roigé i Conesa també han abordat altres qüestions que impliquen les dos institucions que presideixen. Entre estes, destaca el projecte de rehabilitació de l’edifici de l’antiga sinagoga de Tortosa, a l’extrem nord del call, que l’Ajuntament i l’Incasòl duran a terme de manera conjunta els pròxims mesos.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 3 =

Últimes notícies