HomeCulturaL'evolució urbanística, el nou debat a les sessions dels 'Col·loquis de la...

L’evolució urbanística, el nou debat a les sessions dels ‘Col·loquis de la Capital’ de Tortosa

Més enllà de la programació d’activitats culturals i artístiques, des d’un bon principi que la Capital de la Cultura Catalana Tortosa 2021 s’ha presentat com un espai de reflexió i trobada per a aprofundir sobre la cultura com a element de transformació de la societat i de generació de dinamisme social i econòmic.

Amb este objectiu es van crear Els Col·loquis de la Ciutat, paraigua sota el qual s’han programat taules rodones i conferències al voltant dels vuit eixos temàtics que vertebren la capitalitat: la paraula, el medi, la festa, l’expressió artística, el menjar, el treball, la creença i l’expressió corporal i musical.

Este dissabte 20 de novembre, l’aula didàctica del Museu de Tortosa acollirà una nova sessió dels Col·loquis sota el títol ‘La Cultura és Habitar la Ciutat’.

La jornada té com a objectiu analitzar l’evolució urbanística de les ciutats; quines eines són susceptibles de ser utilitzades des del punt de vista urbanístic per millorar l’habitabilitat de l’espai públic, o quin paper tenen o haurien de tindre els seus habitant. El programa inclou amb una conferència de Carles Llop i una taula rodona

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 43 = 53

Últimes notícies

-->