HomePolítica"L'execució de la segona fase de la residència d'esportistes, el nou mòdul...

“L’execució de la segona fase de la residència d’esportistes, el nou mòdul cobert d’atletisme i el rocòdrom”, les propostes d’Esquerra d’Amposta en matèria esportiva

“En matèria esportiva, portem propostes molt ambicioses i ens comprometem a fer-les realitat”. Així començava aquest matí l’alcaldable d’Esquerra Republicana – Esquerra d’Amposta, Adam Tomàs, la roda de premsa per presentar les propostes electorals en matèria d’esports.

Ho ha volgut fer posant en valor tota la feina feta els darrers vuit anys, “que ens dóna credibilitat i ens avala per a seguir governant”, ha dit. Així, Tomàs ha destacat el canvi de sostre de tots els pavellons, el tancament del pavelló tres o la renovació del terra del pavelló 2, també la finalització de les obres del camp annex, la construcció de nous lavabos adaptats al pavelló tres, “per garantir l’esport per a tothom” o la renovació de les instal·lacions elèctriques, “per millorar en eficiència energètica i sostenibilitat”. Tomàs també ha posat en valor la renovació i millora del material i màquines del gimnàs municipal o la construcció del nou pavelló de tecnificació i la urbanització de la zona exterior, “una obra que estava projectada al 2010 i que nosaltres vam desencallar”.

Finalment, l’alcaldable també ha recordat que s’ha regularitzat la situació de tots els entrenadors del Centre de Tecnificació i s’ha creat el servei de consergeria, incorporant-los a l’empresa pública Amsermu, i millorant la seva gestió “i permeten l’increment de 500 esportistes el 2015 fins el miler d’esportistes al 2022, pujant la facturació de 160.000 euros el 2015 als 260.000 euros el 2022”.

Entre les propostes que Esquerra Republicana – Esquerra d’Amposta, destaca l’execució de la segona fase de la residència d’esportistes, de la qual ja està el projecte redactat, el nou mòdul cobert d’atletisme i el rocòdrom, projectes treballats amb les entitats esportives.

L’alcaldable ha destacat, també, que les polítiques esportives són la millor eina de cohesió social, a més de ser un vector republicà des de totes les seves mirades i per això, el programa electoral dels republicans aposta per altres mesures com:

  • Executar climatització de la piscina exterior amb la caldera de biomassa
  • Executar el sistema de reg del camp de motocrós
  • Executar la zona de cal·listènia al parc dels Xiribecs
  • Habilitar les pistes exteriors per tal de fer-les més polivalents
  • Executar un nou skatepark i pumptrack
  • Projectar la segona fase del Club Nàutic als terrenys adquirits.
Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

80 + = 89

Últimes notícies