HomeSalutL’Hospital Comarcal d’Amposta inverteix 1.700.000 euros per renovar els equipaments tecnològics

L’Hospital Comarcal d’Amposta inverteix 1.700.000 euros per renovar els equipaments tecnològics

L’Hospital Comarcal d’Amposta inverteix 1.700.000 euros per renovar els seus equipaments tecnològics.

Concretament, s’invertiran 408.000 €, en un sistema de tomografia assistida per ordinador (TAC) un aparell de darrera generació que donarà resposta a l’augment d’activitat del centre i a les necessitats dels professionals per donar un servei més eficient i de major qualitat.

El nou aparell que s’instal·larà quadruplica la capacitat de detecció respecte a l’actual, redueix substancialment la dosis de radiació a aplicar i incrementa notablement la resolució de les imatges.
Millora el diagnòstic per a codis d’Ictus, permet imatges cardíaques avançades i la realització de cos sencer de forma ràpida en casos de politraumàtics.

Estos 408.000 euros són finançats íntegrament pel pla d’inversions en equips d’alta tecnologia de sistema nacional de salut.

Cal recordar que darrerament s’ha renovat el mamògraf, la sala de radiologia, l’arc quirúrgic, així com els ecògrafs del servei de radiologia, ginecòloga, urgències i quiròfan i planta, també s’ha posat en funcionament la ressonància magnètica que es trobava fora de servei des de l’any 2012. La inversió total realitzada fins ara en la renovació dels equipaments de l’hospital és aproximadament d’1.700.000 euros.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 39 = 48

Últimes notícies