HomeInfraestructuresL'IDECE inverteix 30.000 euros en la millora d'accés al camí de l'estació...

L’IDECE inverteix 30.000 euros en la millora d’accés al camí de l’estació de Benifallet

L’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre (IDECE) ha invertit 30.000 euros en la millora del camí que uneix la carretera C-12 amb l’antiga estació de Benifallet d’accés a la Via Verda.

Es tracta d’un dels punts més visitats del tram d’esta via turística entre la Terra Alta i el Baix Ebre i era una demanda, tant dels usuaris com del mateix Ajuntament de Benifallet, amb qui l’IDECE ha treballat conjuntament en este projecte d’arranjament.
El director de l’IDECE, Xavier Pallarés, ha manifestat que “la inversió en esta obra és de gran importància per reforçar el desenvolupament turístic del territori, precisament un dels principals objectius que tenim des de l’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre”.

Les obres que s’han dut a terme són la neteja amb mitjans mecànics de la matèria vegetal a tot l’entorn, així com el sanejament i el trasllat dels materials sobrants de les cunetes als abocadors més propers, també l’arranjament dels esvorancs existents i el posterior enquitranat amb 3 capes de reg asfàltic, amb una amplada de 4 m, que suposarà un millor accés per als vehicles particulars i autobusos que arriben fins a l’antiga estació, on comença este tram de la Via Verda. En total, s’han arranjat 1,3 quilòmetres.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 53 = 54

Últimes notícies