HomeEducacióL’Institut i l’Ajuntament d’Ulldecona convoquen la sisena edició dels Premis Manuel Sales...

L’Institut i l’Ajuntament d’Ulldecona convoquen la sisena edició dels Premis Manuel Sales i Ferré

L’Institut i l’Ajuntament d’Ulldecona han convocat una nova edició dels Premis Manuel Sales i Ferré per a reconèixer els millors treballs de recerca i investigació d’alumnes de 4rt d’ESO de qualsevol institut de Catalunya o altres treballs de recerca de secundària de qualsevol centre educatiu del territori del Sénia

Els premis, que porten el nom del prestigiòs sociòleg d’Ulldecona, es divideixen en tres categories:

Premi Manuel Sales i Ferré: al millor TDR relacionat amb la sociologia

Premi Terres de l’Ebre: al millor treball de temes relacionats amb la història, la cultura, la ciència, la tecnologia o les tradicions i costums de les quatre comarques de l’Ebre

Premi Terres del Sénia: al millor treball de qualsevol temàtica vinculada a les relacions històriques, socials i cientific-tecnològiques dels pobles que formen la Mancomunitat de la Taula del Sénia.

Tots els premis estaran dotats amb un ordinador portàtil i diploma. El premi es podrà substituir per un import de 600 euros en vals de compra de material didàctic en establiments d’Ulldecona en cas que els guanyadors formin un grup de treball.

El termini de presentació dels treballs acabarà el 28 de juny de 2024. Es poden consultar íntegrament les bases al següent enllaç: Bases Premis Manuel Sales i Ferré

En les edicions anteriors els treballs premiats han estat els següents:

2019

Premi MSF de Sociologia: “Perspectiva juvenil dins d’un món verd” de Bibiana León Roig – Institut Manuel Sales i Ferré d’Ulldecona.

Premi MSF Terres de l’Ebre: “Més que un Riure: pla de màrqueting turístic del Delta de l’Ebre” de Marta Bertomeu Sancho – Institut de Deltebre.

Premi MSF Terres del Sénia: “El turisme a Ulldecona, un passat per a un futur” d’Àngela Elies Antich – Institut Manuel Sales i Ferré d’Ulldecona.

2020

Premi MSF de Sociologia: “Primaveres trencades” de Priscilla Vidal Solé – Institut Els Alfacs de Sant Carles de la Ràpita.

Premi MSF Terres de l’Ebre: “Reconstrucció dels orígens rapitencs” de Pol Campo Ortí – Institut Els Alfacs de Sant Carles de la Ràpita.

Premi MSF Terres del Sénia: “La cuina; podem considerar-la ciència?” de Iulia Platon Irghiznova – Institut Manuel Sales i Ferré d’Ulldecona.

2021

Premi MSF de Sociologia: “Una motxilla plena de sentiments: de la casa bressol a casa nostra” de Daria Torta Cid – Institut Ramon Berenguer IV d’Amposta.

Premi MSF Terres de l’Ebre: “Creació de sistemes dunars fixats amb vegetació al Delta de l’Ebre” de Gemma Lluís Porres – Institut Ramon Berenguer IV d’Amposta.

Premi MSF Terres del Sénia: “Elaboració d’un perfum: Acqua di l’Ebre” de Paula Pérez Izquierdo – Institut Els Alfacs de Sant Carles de la Ràpita.

2022

Premi MSF de Sociologia: “Les coeteres del Delta de l’Ebre. La lluita granífuga” de d’Alèxia Brusca Forné – Institut Els Alfacs de La Ràpita.

Premi MSF Terres de l’Ebre: “Avaluació de la presència de la tetrodotoxina en mostres de marisc del Delta de l’Ebre” de Martina Tolós Campàs – Institut Ramon Berenguer IV d’Amposta.

Premi MSF Terres del Sénia: “Vida i obra de Vicent Barrera Carapuig” d’Albert Poy Ventura – Institut Manuel Sales i Ferré d’Ulldecona.

2023

Premi MSF de Sociologia: “Sub Iudice: la retirada del monument a la Batalla de l’Ebre” de Joan Manel Ferré Vericat – Institut Sales i Ferré d’Ulldecona.

Premi MSF Terres de l’Ebre: “Estudi del temps de reverberació del Felip Pedrell” d’Adriana Sainz Sampedro – Institut Dertosa de Tortosa.

Premi MSF Terres del Sénia: “Proposta de millora per al Trabucador” de Dan Viñes Rodríguez – Institut Els Alfacs de la Ràpita.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 1 =

Últimes notícies