HomeComunicacióHomenatge als periodistes col·legiats dels anys 1989 i 1990

Homenatge als periodistes col·legiats dels anys 1989 i 1990

El Col·legi de Periodistes de Catalunya va celebrar els més de trenta anys de vinculació dels periodistes col·legiats. L’homenatge va tenir lloc dimarts 21 de maig als Jardins de la Maternitat de Barcelona, reconeixent enguany a les persones que es van col·legiar els anys 1989 i 1990.

L’actual Junta de Govern del Col·legi va preparar un programa especial que comptà amb les paraules de Joan Maria Morros, degà del Col·legi de Periodistes de Catalunya i dels periodistes Neus Bonet i Xavier Mas de Xaxàs, en representació de tots els col·legiats convidats d’aquelles promocions. Gemma Sánchez, membre de la Junta de Govern del Col·legi, fou l’encarregada de conduir l’acte.

Els professionals que celebraran 34 i 35 anys de col·legiació, respectivament, van rebre un record especial en agraïment al seu compromís amb el Col·legi de Periodistes de Catalunya. Dos d’aquests periodistes ebrencs guardonats van estar presents a l’acte al reunir les condicions previstes pel col·legi, l’editor del setmanari l’Ebre, Ximo Rambla, i el músic Artur Gaya, exdirector de l’Ebre Informes. Altres periodistes ebrencs homenatjats i que per diversos motius personals i professionals no van poder assistir van ser Josep Lluís Villa, Enric Algueró i Joan Josep Carot. L’acte va comptar amb la presència de Josep Baubí, president del Col·legi de Periodistes a les Terres de l’Ebre.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

26 + = 28

Últimes notícies