HomeEducaci贸Llibres solidaris per Sant Jordi al CRAI campus Terres de l鈥橢bre

Llibres solidaris per Sant Jordi al CRAI campus Terres de l鈥橢bre

El Centre de Recursos per a l鈥橝prenentatge i la Investigaci贸 (CRAI) del Campus Terres de l鈥橢bre de la Universitat Rovira i Virgili (URV) s鈥檃nticipa a la Diada de Sant Jordi i des del 22 fins al 24 d鈥檃bril organitza una parada de llibres a les mateixes instal路lacions del CRAI-TE on s鈥檋i ofereixen llibres per valor d鈥檜n euro. La iniciativa 茅s fruit de la col路laboraci贸 entre el CRAI, l鈥橭ficina de Comprom铆s Social i el Servei de Publicacions URV. Els beneficis d鈥檃questa iniciativa es destinaran a fins solidaris a trav茅s de la URV Solid脿ria.

Aix铆 qualsevol persona que s鈥檃propi al CRAI de campus pot adquirir llibres i col路laborar amb aquesta causa solid脿ria. Clara 脌lvarez, responsable del CRAI campus Terres de l鈥橢bre, explica 鈥es posen a la venda llibres que hem rebut en donatiu, llibres de Publicacions URV i d鈥檃ltres que creiem interessants鈥.

A m茅s a m茅s des del CRAI de campus dediquen un centre d鈥檌nter猫s a la tem脿tica de Sant Jordi per fomentar el gust per la lectura. Del 22 al 26 d鈥檃bril, s鈥檋i poden trobar una selecci贸 de novel路les i tamb茅 llibres infantils del fons del CRAI, que poden sol路licitar en pr茅stec les persones que formen part de la comunitat universit脿ria i aquells col路lectius que tinguin conveni amb el CRAI. Tamb茅 s鈥檋an editat punts de llibre tem脿tics, que es regalaran amb la compra o el pr茅stec.

Sant Jordi a la resta de CRAI de la URV

La resta de CRAI de campus de la Universitat tamb茅 celebren la diada amb parades de venda de llibres i/o centres d鈥檌nter猫s, on s鈥檋i exposen llibres que els t猫cnics del respectius CRAI han seleccionat al voltant d鈥檃questa diada. En aquest enlla莽 es poden consultar totes les activitats dels CRAI per Sant Jordi.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introdu茂u el vostre comentari.
Introdu茂u aqu铆 el vostre nom

45 + = 47

脷ltimes not铆cies