HomeSocietatRoberto Olivan clourà el projecte "Bon dia, compartim?" amb un taller de...

Roberto Olivan clourà el projecte “Bon dia, compartim?” amb un taller de dansa inclusiva.

Divendres 26 d’abril a les 11.30h, el Casal Cívic de Gent Gran serà l’escenari de l’acte de cloenda d’enguany del projecte Bon dia, compartim? que realitzen, de manera conjunta, l’alumnat de l’IES Montsià de Grau Mitjà de 2n d’APESID (Atenció a Persones en situació de Dependència) i els Serveis Socials de l’Ajuntament d’Amposta.

Aquest projecte és una ampliació del projecte Bon dia, com estem?, que té un doble objectiu. Per una banda, apropar l’alumnat al tracte directe i personal amb persones grans. Per l’altra, establir un punt de contacte permanent i continuat que permeti fer un seguiment telefònic setmanal de les persones participants, gran part d’elles majors de 80 anys que viuen soles. En aquesta edició han participat 51 persones grans d’Amposta i 35 alumnes de l’IES Montsià.

En aquesta ocasió, l’acte de cloenda comptarà amb la col·laboració de l’Era – Comunalitat d’Amposta, que busca dinamitzar les xarxes d’economies locals des de la perspectiva del dret a la ciutat i de l’economia social i solidària. Gràcies a l’Era tindrem la oportunitat de rebre un taller de dansa inclusiva amb el coreògraf ebrenc Roberto Olivan. L’acte servirà per a que els joves i les persones grans es posen cara després de mesos d’escoltar-se només la veu i puguen fer xarxa i compartir una estona d’oci i de creativitat i qui sap si seguir-se trobant després de la fi del projecte.

L’acte estarà obert a totes aquelles persones que vulguen assistir. Si alguna persona està interessada en participar activament al projecte es pot posar en contacte amb l’àrea de Serveis Socials municipals (carrer Sant Roc, 14 o al telèfon 977702456).

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies