HomePolíticaLluís Salvadó (ERC): “L’empresa pública Salut Terres de l’Ebre ha de ser...

Lluís Salvadó (ERC): “L’empresa pública Salut Terres de l’Ebre ha de ser el motor de transformació del nostre sistema de salut”

Els candidats d’Esquerra Republicana han presentat el seu projecte de transformació del sistema sanitari de les Terres de l’Ebre. Lluís Salvadó, ha destacat la importància de l’empresa pública Salut Terres de l’Ebre, la qual “té  els seus interessos i prioritats centrats al territori”.

“Salut Terres de l’Ebre ha de ser el motor de transformació, lideratge i d’impuls del nostre sistema de salut pública. Representa la vocació de dotar-se i disposar d’eines i instruments propis que ens permeten gestionar-nos i fer-ho sense ser  secundaris, ni estar dependents d’interessos de tercers, ni d’altres territoris”. Ha afirmat

Per a Salvadó  “una vegada adquirida la gestió plena de l’Hospital de Móra d’Ebre, l’objectiu és que Salut Terres de l’Ebre vagi creixent i fem visible durant la dècada vinent la capacitat de gestionar els serveis sanitaris del nostre territori, transformant-lo en un projecte de grans dimensions i ambiciós”.

“Això permetrà oferir un projecte sanitari amb major capacitat d’atracció de talent i retenció de professionals que ha de culminar  amb el projecte d’Hospital universitari”. Ha sentenciat Salvadó.

Mar Lleixà, directora del Salut a les Terres de l’Ebre, ha destacat la potenciació de l’Atenció Primària amb el desenvolupament del  Pla de Transformació i de millora de l’Atenció Primària. “Permetrà transformar  aquest primer nivell del sistema de salut públic disposant de més equipaments i més inversions a l’atenció primària”

“La primera fase del Pla ha fet possible una incorporació important de professionals, augmentar les plantilles actuals i sumar noves figures professionals a l’atenció primària”. Ha afirmat Lleixà abans de manifestar el compromís amb “la millora de les tecnologies i d’espais, amb la incorporació de mòduls annexos als CAP dels nostres territoris”.

El candidat  Manel Launes  ha afirmat que “el Pla de modernització de l’Hospital comarcal de Móra d’Ebre, és l’exemple de la transformació en positiu dels sistema sanitari de les Terres de l’Ebre”.  Pla que conclourà el l’any 2022 amb 7 M€ dels quals  ja en porten executats 3M€”.

La candidata Maria Jesús Viña ha  manifestat que  “apostem per l’ampliació de l’Hospital Verge de la Cinta perquè és un projecte viable, realista i realitzable a curt termini”.

“A més d’integrar l’edifici oncològic i es permetrà que l’Hospital passi a ser un hospital urbà mitjançant els ascensors connectant-lo directament amb el nucli urbà incidint i incentivant l’activitat econòmica de Tortosa”. Ha dit Viña.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

72 + = 75

Últimes notícies