HomeTreballLo Sindicat d'Amposta, nova seu de l’Oficina Acelerapyme a les Terres de...

Lo Sindicat d’Amposta, nova seu de l’Oficina Acelerapyme a les Terres de l’Ebre

Lo Sindicat és la nova seu d l’Oficina Acelerapyme de les Terres de l’Ebre a la comarca del Montsià. Un servei que posen a disposició de les pimes del territori la Cambra de Comerç de Tortosa i l’Ajuntament d’Amposta. Aquesta nova oficina  serà un nou punt d’atenció personalitzada i assessorament per a la transformació digital de les pimes de les Terres de l’Ebre.

Per les  pymes i autònoms  que ho necessitin, serà un espai on es duran a terme tasques de sensibilització i suport per optimitzar el funcionament dels seus negocis. D’aquesta forma, s’afavoreix la demanda de tecnologies innovadores que contribueixen a la millora de la seva productivitat i en la digitalització del territori” ens comenta Adrià Montoro, responsable de l’àrea de digitalització de l’empresa a la Cambra de Comerç.

L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha assenyalat que “l’Ajuntament d’Amposta volem convertir Lo Sindicat en l’espai en què empreses i emprenedors puguen acudir a rebre tot l’assessorament i formació que necessitin. És per això que tenir aquesta oficina d’assessorament de pimes juntament amb la Cambra és una gran notícia“.

Objectiu del Programa Europeu  Oficina Acelerapyme:

És donar suport  a les empreses,  a ser més competitives en els seus processos de negoci, producció, productes o serveis, utilitzant tecnologies digitals mitjançant l’impuls de la incorporació sistemàtica de l’economia digital, en concret, de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), en l’activitat habitual i en l’estratègia de les pimes, micropimes i autònoms, mitjançant un procés d’acompanyament que maximitzi la productivitat i la competitivitat, tant en l’àmbit nacional com internacional.

Principals accions que ja s’estan aplicant:

  • Donar suport a les petites i mitjanes empreses en el procés de digitalització.
  • La difusió i sensibilització en l’ús de les tecnologies.
  • Enfortir la competitivitat i fomentar la innovació i la creació de llocs de treball.
  • Brindar informació sobre suport financer a les pimes a la demanda i l’oferta per dominar la transformació digital.
  • Donar suport a les petites i mitjanes empreses, proveïdores de tecnologia, en el desenvolupament de productes i solucions i la seva arribada al mercat

Expandir l’Oficina ens permetrà millorar la competitivitat de les pimes i tenir més recursos a l’abast per fomentar la digitalització, la innovació i donar suport a les pimes facilitant la transició cap a escenaris més digitals, formarà part del dia a dia d’aquesta nova seu de l’Oficina a ’Acelerapyme’” a Amposta, segons comenta Jordi Zaragoza , president de la Comissió d’emprenedoria , digitalització i formació de la Cambra de Comerç ”

Actualment la Cambra de Comerç només tenia en funcionament  una oficina Acelerapyme al Baix Ebre, a la seu de la Cambra de Comerç des de l’abril de l’any passat.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

79 + = 84

Últimes notícies