HomeUrbanismeEnllestides les obres de millora al cementiri de l'Aldea amb la instal·lació...

Enllestides les obres de millora al cementiri de l’Aldea amb la instal·lació de nous nínxols

Aquesta setmana l’ajuntament de l’Aldea ha enllestit les obres de millora que ha realitzat durant aquesta legislatura, amb l’ampliació de 20 nous nínxols al cementiri municipal.

L’alcalde de l’Aldea, Xavier Royo, declarava que “El cementiri necessitava una gran reforma i fruit de la concessió amb REMSA vam acordar d’executar aquestes millores del tot necessàries i que ja són ben visibles. A hores d’ara, estem treballant per millorar els serveis i per adquirir els terrenys annexos al cementiri per poder ampliar-lo en un futur”.

Amb el pla de millores executades al cementiri s’han instal·lat nous serveis higiènics, s’ha realitzat l’arranjament de la façana principal i s’ha col·locat la porta d’entrada automàtica. Els passadissos interiors han estat formigonats i s’ha millorat la rampa d’accés per les persones amb mobilitat reduïda. Les obres de millora també han contemplat el cobriment dels nínxols oberts, s’ha col·locat mobiliari urbà i una plaça d’estacionament de minusvàlid al pàrquing exterior. Amb aquests 20 nínxols nous instal·lats aquesta setmana finalitzen les obres de millora al cementiri que s’han realitzat durant aquesta legislatura.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 6 =

Últimes notícies