HomeCulturaL’obra de Jesús Montcada serà reeditada i formarà part de la col·leció...

L’obra de Jesús Montcada serà reeditada i formarà part de la col·leció ‘El Club dels Novel·listes’

A partir de l’any que ve l’obra literària de l’escriptor nascut a Mequinensa, Jesús Moncada, formarà part del catàleg de Club Editor, després que l’editorial haja concretat que la reeditaran “integralment” dins la col·lecció ‘El Club dels Novel·listes’.

Així, l’obra de Montcada se situarà al costat dels treballs de noms com Mercè Rodoreda, Víctor Català, Sebastià Juan Arbó, Blai Bonet o Joan Sales. D’esta manera, l’obra publicada originalment per La Magrana i recuperada per Edicions 62 formarà part del Club dels Novel·listes. Segons ha explicat en un comunicat Club Editor, l’editorial traurà l’autor “de la seua fornícula perquè siga llegit amb altres ulls”.

D’altra banda, també han concretat que després de l’estiu faran públic l’ordre de publicació de l’obra i quin paper hi jugaran la resta de facetes artístiques de Moncada. “Assumir la publicació dels llibres de Jesús Moncada és un honor en el sentit més imposant de la paraula; pocs escriptors han tingut tanta exigència artística a l’hora de construir una obra en català”, asseguren.

L’autor de Camí de Sirga, considerat un dels escriptors en llengua catalana més traduïts de la seua època, ha rebut diversos premis, també, la Creu de Sant Jordi de la Generalitat, l’any 2001.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 1 =

Últimes notícies