HomeSocietatL’Oficina Local d’Habitatge de Tortosa tramita les ajudes per al lloguer de...

L’Oficina Local d’Habitatge de Tortosa tramita les ajudes per al lloguer de persones grans per al 2021

TORTOSA // Fins al 30 d’abril, les persones de 65 anys o més que estiguen en risc d’exclusió social poden sol·licitar les subvencions per al pagament del lloguer, en règim de concurrència competitiva. Les ajudes tenen com a finalitat facilitar l’accés i la permanència en un habitatge en règim de lloguer a les persones grans. Per poder facilitar el tràmit, l’Oficina Local d’Habitatge de Tortosa atèn i assessora les peticions de les persones interessades. S’hi pot demanar cita prèvia al 600 404 232 o al correu habitatge@tortosa.cat.

Hi poden optar persones que tinguen la seua residència legal a Catalunya, que siguen titulars del contracte de lloguer de l’habitatge, que hi consten com a empadronades i que siga el seu domicili habitual i permanent. Els ingressos de la unitat de convivència no podrà ser superior a 2,83 vegades l’IRSC. Un altre requisit és que el preu de lloguer mensual no supere la quantitat de 400 euros, en el cas de les Terres de l’Ebre.

Tota la informació relativa a estes ajudes es pot consultar al web de la Generalitat https://web.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/22020_Subvencions-lloguer-gent-gran?category=74aba454-a82c-11e3-a972-000c29052e2c&moda=1

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

71 + = 80

Últimes notícies