HomeEsportsMarc Alcoba, quint a l'Estatal de Superbikes

Marc Alcoba, quint a l’Estatal de Superbikes

ESPORTS // Marc Alcoba ocupa la quinta posició al Campionat d’Espanya de Superbikes, després de la quarta prova al circuit Àngel Nieto de Jerez.

El pilot canareu de l’ETG Racing Girona va finalitzar les dos carreres en quinta i octava posició, ressentit en la segona d’una caiguda que va patir en la primera mànega. La victòria va ser per a Jordi Torres (Team Honda Laglisse). Líder de la classificació general, Roman Ramos ((Kawasaki Pl. Palmeto Racing), amb 151 punts, seguit de Carmelo Morales (Cardoso Racing), 141; Xavier Pinsach (Gasss Racing Team), 106; Naomichi  Uramoto (Suzuki JEG Racing), 96, i Marc Alcoba (ETG Racing ), 90. La quinta i penúltima prova de l’estatal se disputarà al circuit navarrés de Los Arcos el pròxim 18 d’octubre.