HomePolíticaMeritxell Roigé assegura que "seguirà cercant l’ajut d’altres administracions per fer arribar...

Meritxell Roigé assegura que “seguirà cercant l’ajut d’altres administracions per fer arribar més recursos a Tortosa”

Per transformar una ciutat i fer-la avançar es necessiten recursos, i aconseguir recursos ha estat una de les prioritats de l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé que els darrers anys ha aconseguit més de 43 milions d’euros per invertir al municipi. D’aquests, destaquen “els més de 13 MEUR de la Diputació de Tarragona (d’on Meritxell Roigé n’és vicepresidenta) els 5 MEUR dels Pressupostos Generals de l’Estat (gràcies a diferents esmenes de l’exalcalde Ferran Bel) i gairebé 20 MEUR dels fons europeus Next Generation” ressaltava Meritxell Roigé.

Es tracta d’uns recursos que han contribuït a sufragar les principals inversions urbanístiques de la ciutat “com la plaça de la Catedral, el carrer Cervantes, el carrer Barcelona o la plaça de l’Ajuntament, entre d’altres. També han permès continuar impulsant la recuperació del patrimoni històric, celebrar esdeveniments d’àmbit nacional i internacional i impulsar diferents actuacions” destacava Roigé. “I els propers anys volem seguir treballant per cercar nous ajuts i la complicitat d’altres administracions que ens permetin continuar oferint uns millors serveis de qualitat”, ha destacat l’alcaldessa.

En aquesta línia l’alcaldessa ha reivindicat que “aquests recursos no venen sols, s’han d’anar a buscar, cal elaborar, presentar i defensar projectes a totes les convocatòries”. En aquest sentit l’alcaldessa també ha lamentat que hi hagi polítics tortosins en responsabilitats supramunicipals, que aprovin pressupostos a l’estat o al parlament i que no aconsegueixin “ni un euro” per a la seua ciutat.

En el marc de la Tortosa referent, Junts per Tortosa aposta “per l’ampliació de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, que inclou un nou aparcament, així com la construcció del nou hospital als terrenys adquirits per l’Ajuntament al barri de Ferreries. En l’àmbit sanitari també es vetllarà per la construcció immediata del CAP de Jesús” puntualitzava l’alcaldable. En el programa de la formació de Meritxell Roigé també hi destaca “l’ampliació del polígon Catalunya Sud, que permetrà que la ciutat continuï acollint noves implantacions industrials i generant ocupació“.

També hi destaquen altres projectes com són “l’allargament de la Via Verda entre Tortosa i el Delta pels dos marges del riu i el camí de sirga de Ferreries a Jesús, així com la millora i ampliació de la carretera dels Reguers, que també incorpora un nou carril bici i l’ampliació del pont d’entrada al poble” ressaltaven des de Junts.

Pel que fa a infraestructures, la formació municipalista aposta per aconseguir “la construcció d’un quart pont, que connecti el nord de Remolins amb el Nord de Ferreries, el desdoblament de l’Eix de l’Ebre, soterrant la via al seu pas per Ferreries, la construcció del tercer carril a l’AP-7 i la construcció de l’Autovia A-7 al seu pas per les Terres de l’Ebre” avançaven des de Junts per Tortosa.

A més, Junts per Tortosa també referma la defensa del riu Ebre, reclamant la millora del cabal ecològic al tram final del riu i rebutjant qualsevol transvasament que puguin plantejar el govern de l’estat del PSOE – PODEMOS o el govern català d’ERC.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

20 + = 28

Últimes notícies