HomePolíticaLaura Vallespí, Junts pel Pinell de Brai, apel·la "al vot útil per...

Laura Vallespí, Junts pel Pinell de Brai, apel·la “al vot útil per fer possible un canvi necessari al Pinell de Brai”

Diumenge al migdia davant un centenar de persones la cap de llista de Junts pel Pinell de Brai, Laura Vallespí, va fer públic els noms dels veïns i veïnes d’aquest municipi de la Terra Alta que l’acompanyaran a la candidatura de Junts i els eixos centrals del seu programa de govern, per aconseguir el triomf electoral a les urnes  el pròxim 28 de maig.

L’acte va comptar amb la presència de la diputada ebrenca de Junts, Irene Negre. En la seua intervenció Irene Negre apel·lava a un canvi necessari per al municipi: “Pinell de Brai necessita un canvi i aquest canvi passa de la mà de la Laura i el seu equip. Gent compromesa, treballadora, honesta i amb vocació de servei públic. Junts confiem que el poble li donarà l’oportunitat de demostrar que amb esforç i treball el canvi pot ser possible!”. A l’acte, també, s’hi han deixat veure diferents candidats de Junts de la Terra Alta i membres de les seues candidatures.

Durant l’acte de campanya Laura Vallespí va apuntar els que serien els eixos centrals del seu programa de govern: “és primordial per al poble del Pinell de Brai garantir l’abastament d’aigua, per això el dia després de que en nomenin alcaldessa gràcies als vostres vots ens arremangarem per fer-ho possible lo més prompte possible”  per altra banda afegia “la gent gran, i els seus familiars que treballen, necessiten la posada en funcionament del centre de dia. Necessiten que estar ben cuidats.”  i finalitzava “la nostra visió de com lluitar contra el despoblament, després d’haver-nos reunit amb el teixit associatiu és la de mantenir viu aquest teixit que a la vegada genera arrelament al poble. Però també és necessari al teixit industrial, per això donarem màxim suport al sector secundari i, també, al sector terciari.

Foto: Cedida

La llista presentada per Laura Vallespí manté els pilars elementals del nucli dur de Junts al Pinell de Brai, membres que formaven part de l’anterior legislatura i de màxima confiança de la cap de llista. Igualment, ha incorporat  nous membres per tal de donar  visions diferents i acabar de donar un impuls al municipi terraltenc. Un impuls que com remarca la cap de llista de Junts “El Pinell de Brai és un poble amb una gran força i amb gent compromesa amb el seu entorn i les seves persones, i és per això que els membres de Junts no podem fallar al nostre poble i a la nostra gent.

Així els membres que formen part de la candidatura de Junts a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig són: 1. Laura Vallespí Martí, 2. Santi Pallarés Ferré, 3. Carlos Vidiella Martí, 4. Gemma Brell Algueró, 5. Bautista Segura Amposta, 6. Tània Amposta Quixalòs, 7. Didac Martín Martínez. Suplents: Cristina Vidiella Amposta, Jordi Martí Vallés, Teresa Maria Serres Vallespí, Roger Vidiella Vallespí, Olga Boloix Sedó, Francesc Serres Serres,  Geraldin Ferré Serres.

Cal remarcar que Laura Vallespí, de 35 anys i mare de dos nens, és mestra d’Educació Primària a l’Escola Pública Puig Cavaller de Gandesa. Compta amb l’experiència d’haver estat dotze anys regidora a l’Ajuntament del Pinell i aquests últims 4 anys ha esta Consellera Comarcal.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + = 16

Últimes notícies