HomeSocietatMés de 200 restaurants de Catalunya participen a les jornades de la...

Més de 200 restaurants de Catalunya participen a les jornades de la tonyina roja Balfegó

Més de 200 restaurants d’arreu de Catalunya participaran, des del 30 de setembre fins el 16 d’octubre, a les Jornades Gastronòmiques de la Tonyina Roja Balfegó, que se celebren simultàniament a tot Espanya. Les jornades, que aquest any apleguen gairebé 1.000 restaurants de tot el país, tenen com a objectiu, a banda de divulgar el coneixement de l’espècie, fomentar i posar en valor de al traçabilitat del túnid.

Pioner al món, el sistema de traçabilitat impulsat fa més de 10 anys per Balfegó, és un dels pilars del compromís de l’empresa amb la sostenibilitat, l’excel·lència i el consum responsable. Una etiqueta amb un codi QR acompanya cada exemplar i les diferents parts, cosa que permet als consumidors informar-se i conèixer, a través del mòbil, l’origen, la data i la zona de captura, el pes, la longitud o el nivell de greix –a més dels certificats sanitaris i de qualitat–, de la tonyina roja que estiguin degustant. 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 1 =

Últimes notícies