HomeTurismeLes Terres de l'Ebre entre les 100 destinacions més sostenibles del món

Les Terres de l’Ebre entre les 100 destinacions més sostenibles del món

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona participa en el congrés anual de l’associació de prestigi internacional Global Green Destinations, que té lloc a Atenes entre el 26 de setembre i l’1 d’octubre. Com cada any, l’associació que treballa per al turisme responsable ha donat a conèixer el llistat dels tops 100 Green Destinations, les 100 destinacions més sostenibles a escala mundial.

Les Terres de l’Ebre han estat incloses dins del llistat, on va entrar per primera vegada l’any 2016 i any rere any han vist renovat el reconeixement que suposa formar-ne part. Durant la celebració del congrés, on tenen lloc diferents ponències i taules de debat, es presenten casos d’èxit i bones pràctiques en la gestió del turisme sostenible.

Des del Patronat de Turisme de la Diputació s’ha presentat el projecte d’ampliació de la Via Verda de la Val de Zafàn, que compta amb finançament dels fons europeus Next Generation i es lidera des de la institució supramunicipal, conjuntament amb els ajuntaments de Tortosa, Roquetes, Amposta i la Ràpita.

El projecte preveu l’ampliació de la via, amb un total de 30 km, desenvolupant diferents trams fins al Delta de l’Ebre. Millorarà l’accessibilitat de l’equipament i oferirà solucions tecnològiques per tal de monitoritzar el trànsit de bicicletes i persones i punts de càrrega de bicicletes elèctriques.

Global Green Destinations és una fundació sense ànim de lucre que treballa per al desenvolupament de les destinacions sostenibles i el seu reconeixement. Dona suport a les destinacions, regions i països en la millora de la qualitat, la sostenibilitat i la visibilitat en el mercat. L’entitat té com a objectiu la creació d’eines i plataformes per donar suport a les destinacions en la millora de la sostenibilitat i la qualitat, i per fer-ne promoció pública. Pel que fa als guardons a les 100 millors destinacions del món, l’objectiu és enfortir el perfil d’aquests indrets envers el turisme responsable i verd.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 29 = 38

Últimes notícies