HomeEconomiaMés de 81.000 persones es registren a la web de Renfe per...

Més de 81.000 persones es registren a la web de Renfe per poder sol·licitar els abonaments de transport bonificats

Un total de 81.023 persones es van registrar este dilluns –el primer dia que estava obert el tràmit- a la web de Renfe per poder sol·licitar els abonaments de transport amb la bonificació aprovada pel govern espanyol.

Així, el nombre de registres es va multiplicar per 23 respecte a la mitjana diària d’altes a la web. Aquest és el primer pas per poder accedir als títols multiviatge pels serveis de Rodalies, mitja distància i Avant, que es començaran a rebre a partir del 24 d’agost i seran vàlids a partir de l’1 de setembre i fins al 31 de desembre. Per adquirir-los també caldrà fer un dipòsit de 10 euros per Rodalies i de 20 en els serveis de mitja distància. A finals d’any el dipòsit es retornarà si s’han realitzat un mínim de 16 viatges.

El dipòsit es podrà abonar a partir del 24 d’agost. Tot plegat es detalla en un espai web que Renfe ha habilitat per explicar el procediment que cal seguir per a obtenir els títols i les condicions d’utilització. També s’ha habilitat una línia telefònica específica (91 919 15 67) per informar dels abonaments.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

68 + = 74

Últimes notícies