HomePolíticaMovem Terres de l'Ebre reclama al Parlament la millora del servei ferroviari...

Movem Terres de l’Ebre reclama al Parlament la millora del servei ferroviari a l’Ebre

El coordinador de Movem Terres de l’Ebre i diputat al Parlament, Jordi Jordan, portarà una proposta de resolució al Parlament per demanar una millora del servei ferroviari a Terres de l’Ebre dins del marc del debat de política territorial del Parlament, recollint així les demandes del territori pel que fa a la mobilitat i fent seues les reivindicacions de la Plataforma Trens Dignes.

Entre les seues demandes, destaca la recuperació del tren d’alta velocitat, que va ser retallat amb només un mes de servei, sent suprimit en caps de setmana i eliminat totalment amb la pandèmia. També demana bonificacions per a tots els trens de llarg recorregut que s’aturen a l’Aldea i van cap a Barcelona, com ja es fa en estacions com Tarragona, Lleida i Girona, facilitant l’accés a la ciutadania a este tipus de trens.

En este sentit Jordan afirma “no pot ser que els pocs trens de llarg recorregut que paren a l’Aldea no es bonifiquen com es fa a altres estacions, i per contra, s’acaben eliminant precisament pel poc ús”.

Finalment la proposta de resolució demana transparència respecte a la taula de Mobilitat de les Terres de l’Ebre, sol·licitant que es facen públiques les seues actes i reunions.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + = 14

Últimes notícies