HomeEconomiaOberta la convocatòria de la quarta edició dels premis InJUè Emprèn dipta.cat

Oberta la convocatòria de la quarta edició dels premis InJUè Emprèn dipta.cat

La Diputació de Tarragona ha obert el termini perquè els centres d’ensenyament de la demarcació puguen optar als premis InJUè Emprèn dipta.cat, destinats a fomentar l’emprenedoria entre l’alumnat d’ESO i estudis postobligatoris. En esta edició els guardons compten amb una dotació total de 8.000 euros distribuïts en 4 categories.

Cada categoria té un repte associat i disposa de una dotació de 1.300 euros i un reconeixement de 700 euros.

Categoria d’ESO, amb el repte: Com convertir l’institut en un espai més accessible o sostenible?

Categoria de BATXILLERAT, amb el repte: Com dissenyar una visita inclusiva en un espai natural i/o cultural del teu entorn?

Categoria de CICLES FORMATIUS DE GRAU MITJÀ, amb el repte Com dur a terme accions per contribuir a combatre el malbaratament dels recursos del nostre entorn?

Categoria de CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR amb el repte Com prevenir les addiccions digitals entre la joventut?

L’alumnat dels centres educatius que presenten la sol·licitud per optar als premis poden rebre, a més, una formació complementària i opcional. Esta formació posa al seu abast les eines adequades per tal de facilitar la materialització d’idees empresarials que donen solució als reptes plantejats.

Els centres que estiguen interessats a participar en els Premis InJUè ja poden consultar les bases de la convocatòria i presentar les seues sol·licituds fins al pròxim 15 de setembre a través de la guia de serveis de la Diputació.

Enguany els Premis InJUè arriben a la seva quarta edició. Fins ara hi han participat més de 1.300 alumnes i 53 centres educatius. El certamen l’impulsa la Diputació de Tarragona conjuntament amb la Càtedra d’Emprenedoria de la Universitat Rovira i Virgili i s’adreça a tots els centres educatius del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

78 + = 85

Últimes notícies