HomeEconomiaOberta la licitació per la instal·lació de plaques solars a la nau...

Oberta la licitació per la instal·lació de plaques solars a la nau 5G del Polígon del Molló de Móra la Nova

L’equip de govern del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre aposta per la digitalització i la producció energètica de proximitat, sostenible i descentralitzada. Per això, en els darrers anys l’ens comarcal ja ha implementat diverses accions en esta línia, finançades pel Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) 2020-2024 de la Generalitat de Catalunya.

Ara, en el marc d’estes ajudes, el consell ha obert el període de licitació per a la instal·lació i legalització d’instal·lacions fotovoltaiques d’autoconsum al sostre de la seu del Consell Comarcal, a Móra d’Ebre, i a la nau 5G del Polígon del Molló, situada entre els termes de Móra la Nova i Tivissa.

El període de licitació estarà obert fins al 21 de juny. L’acció s’emmarca en esta aposta per promoure la sostenibilitat en els edificis de propietat comarcal i amb la incorporació d’un sistema de monitoratge que permeta valorar els consums i optimitzar la despesa energètica i econòmica.

En el cas de la nau del Molló, la instal·lació de plaques fotovoltaiques per autoconsum de 6 kW sobre la coberta permetrà culminar les obres de connexió a alta velocitat entre la nau i l’edifici de l’ens comarcal situat a Móra d’Ebre, a 3 km de distància.

Així, es culminarà el pla d’adequació d’espais, d’instal·lació elèctrica, xarxa informàtica i climatització, i es consolidarà la nau com a centre neuràlgic d’ús i proves en 5G de referència no només a les Terres de l’Ebre, sinó també en el conjunt de la Catalunya Rural.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 25 = 35

Últimes notícies