HomeCulturaObertes les inscripcions de la 4a Mostra d'Art i Flors als Balcons...

Obertes les inscripcions de la 4a Mostra d’Art i Flors als Balcons a Alcanar

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alcanar, amb la col·laboració de la Biblioteca Pública Trinitari Fabregat, ja ha posat en marxa la quarta edició d’Art i Flors als Balcons amb la voluntat de continuar treballant per a l’ornamentació i embelliment dels balcons amb creacions artístiques.

Art i Flors als balcons és una gran exposició d’art al carrer que que reuneix una quarantena d’obres plasmades en teles de gran format 150 x 260 cm, que llueixen als balcons de les façanes com una reinterpretació de l’antiga tradició de penjar les vànoves als balcons.

Aquesta nova edició està prevista per al 30 d’abril de 2022, quan es farà un homenatge a Narcís Galià amb un petit concert, mentre que a les Cases d’Alcanar es farà durant el mes de juliol.

Aquesta quarta exposició està oberta a tots els/les artistes, majors de 17 anys, nascuts o residents a Alcanar, amb vinculació amb la població, o d’altres poblacions, però que són o han estat alumnes de l’Escola Municipal d’Arts Plàstiques d’Alcanar. També podran participar, en aquesta convocatòria, els artistes de Sant Carles de la Ràpita, ja que en enguany és la ciutat convidada. A més, enguany la Mostra se celebra en homenatge al pintor canareu d’adopció Narcís Galià, que va morir l’any passat.

La participació pot ser individual o col·lectiva, tota la informació necessària així com els requisits de participació es poden consultar a les bases de la 4a Mostra d’Art i Flors als Balcons.

Els/les autors/es han d’emplenar i enviar a través del formulari de registre que es trobarà disponible a https://bibliotecatrinitarifabregat a la recepció de l’ajuntament, o a les biblioteques d’Alcanar i les Cases d’Alcanar, una sol·licitud de participació i inscripció, que suposa l’acceptació implícita de les condicions d’ART I FLORS ALS BALCONS, amb la respectiva autorització (signatura). Sense la inscripció, prèviament emplenada, no s’entregaran o es trametran les teles. L’últim dia per a enviar la inscripció serà el 28 de febrer de 2022.

Abans del 30 de març de 2022 els/les participants, faran arribar mitjançant la següent adreça electrònica: btf@alcanar.cat 1 FOTOGRAFIA de la totalitat de l’obra per al catàleg D’ART I FLORS ALS BALCONS.

Les fotografies hauran de tenir una bona qualitat, per ser utilitzades per l’elaboració d’un catàleg del certamen.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 85 = 88

Últimes notícies