HomeInfraestructuresObre al públic l’oficina del registre de la Diputació al Palau Montagut...

Obre al públic l’oficina del registre de la Diputació al Palau Montagut de Tortosa, nova seu institucional a les Terres de l’Ebre

L’Oficina d’Assistència en Matèria de Registre de la Diputació de Tarragona a les Terres de l’Ebre ha començat a funcionar aquest dilluns al Palau Montagut de Tortosa. És el primer dels serveis que ja ofereix la Diputació a la nova seu de la institució supramunicipal a les Terres de l’Ebre, a la primera planta d’aquest històric immoble, propietat de la Comunitat de Regants-Sindicat Agrícola de l’Ebre. La resta de serveis de la Diputació s’hi aniran incorporant de manera progressiva.

A més de l’oficina de registre, la seu institucional de la Diputació a les Terres de l’Ebre acollirà les oficines d’atenció als ens locals de l’Àrea de Concertació i Assistència Municipal i al Territori, la seu del Patronat de Turisme a les Terres de l’Ebre; dos despatxos i sales de reunions. També disposarà d’altres espais de reunions que permetran, per exemple, celebrar els Consells de Marca de les Terres de l’Ebre a la mateixa seu. Es preveu que a finals de maig ja es puguin oferir tots aquests serveis a la seu de la Diputació a les Terres de l’Ebre.

La Diputació de Tarragona ha dut a terme les darreres setmanes els treballs necessaris per a adequar l’espai per a poder oferir els serveis. A més, té previst iniciar properament les obres d’instal·lació d’un ascensor al Palau Montagut de Tortosa, fet que facilitarà l’accés a persones amb mobilitat reduïda.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

16 + = 19

Últimes notícies