HomeEnergiaOferta de participació local: Planta solar fotovoltaica Ascó III

Oferta de participació local: Planta solar fotovoltaica Ascó III

La societat Blue Viking Lya, S.L. amb CIF B42681437 i domicili a la Plaça Oculista Buigues numero 3, local C, 03700 Dénia (Alacant) (la “Societat”), està desenvolupant un projecte de generació d’energia elèctrica mitjançant tecnologia solar fotovoltaica amb una potencia instal·lada de 16,03 MW (20,82 MWp), ubicada en els terme municipal de Flix (Tarragona) (la “Planta Solar Fotovoltaica Ascó III”).

La Planta Solar Fotovoltaica Ascó III es connectarà a la xarxa de distribució a la subestació “Ascó 400 kV” titularitat de Red Elèctrica de España, S.L. a través d’una línia d’evacuació privativa compartida amb diferents promotors.

Mitjançant el present anunci en mitjans locals es comunica que:

• La Societat ofereix a les persones físiques i/o jurídiques radicades en el municipi de Flix la possibilitat de participar en un 20% de la Societat titular de la Planta Solar Fotovoltaica Ascó III o del seu finançament, de conformitat amb l’article 9bis del Decret-llei 16/2019, de 26 de novembre, de mesures urgents per a l’emergència climàtica i l’impuls a les energies renovables (“Decret-llei 16/2019”).

• A tal efecte:

• Les persones físiques interessades hauran d’estar empadronades en el municipi de Flix, amb una antiguitat mínima de 2 anys.

• Les persones jurídiques, hauran de complir algun dels següents requisits: (i) tenir el domicili social a Flix amb una antiguitat mínima de 2 anys, o (ii) tenir la consideració de comunitats ciutadanes d’energia segons la normativa europea i les disposicions que la desenvolupin, sempre que un mínim de 50 dels seus socis estigui empadronat en els municipis de Flix, amb una antiguitat mínima de 2 anys.

• Cadascuna de les persones físiques o jurídiques interessades no podrà tenir una participació major al 10% de la Societat titular de la Planta Solar Fotovoltaica Ascó III o del seu finançament.

• La present oferta de participació local romandrà oberta fins a la data en que la Societat obtingui l’autorització administrativa prèvia de la Planta Solar Fotovoltaica Ascó III o fins que s’aconsegueixi el 20% de la participació. En allò no previst en la present oferta s’estarà al que s’estableix a l’article 9bis del Decret-llei 16/2019.
Tots aquells interessats en la present oferta de participació local podran posar-se en contacte amb la Societat mitjançant burofax dirigit al domicili indicat a l’encapçalament amb la referència: “Participació local – Ascó III”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

72 + = 75

Últimes notícies