HomeEsportsPodis de Guillermo i Àngel Llopis i Aleix Alcón del Moto Club...

Podis de Guillermo i Àngel Llopis i Aleix Alcón del Moto Club Tortosa en el Trial de Nens de Campredó

Campredó va acollir la penúltima i sexta prova de la Copa Catalana de Trial de Nens, organitzada pel Moto Club Tortosa, amb una trentena de participants que van haver de superar sis zones molt ben dissenyades per part dels organitzadors, amb roques i desnivells, principals obstacles de la competició.

Pel que fa als resultats, Arnau Maura i Àngel Llopis van protagonitzar un dels duels més apassionants i igualats de la jornada. Els dos representants de la categoria Promo van finalitzar la prova en empat a 24 punts. El nombre més gran de zeros de Maura va ser el factor que va desequilibrar la balança a favor del pilot del Moto Club Piera Scan. Arnau Maura es va enfilar al primer esglaó del podi, seguit d’Àngel Llopis (MC Tortosa), que va firmar una de les millors actuacions de la present temporada.

En la categoria Iniciació, Aleix Alcón (MC Tortosa), es va endur el tercer triomf consecutiu de la temporada amb una targeta final de 12 punts. Al podi el van acompanyar Jordi Marcè i Òscar Mercader, segon i tercer, respectivament.

Luz Antonino ha estat la pilot més destacada de la categoria Aleví+8 Elèctriques. La de Sagunt va completar una formidable actuació que li va permetre finalitzar la prova amb només 17 penalitzacions, 10 menys que el segon classificat i actual líder de la categoria, Pau Giralt. El top 3 de la categoria Elèctrica a Campredó l’ha va completar Guillermo Llopis (MC Tortosa), que va encadenar el segon podi de la temporada. A la categoria Aleví, Jared Ibañez va sortir victoriós d’un igualat duel amb el pilot Farners Fontdevila.

Quan només resta una prova per a finalitzar la competició, prevista el 24 d’octubre a Corbera, Àlex Alcón ocupa la tercera posició de la classificació general d’Iniciació amb 107 punts, els mateixos que Jan Vila que és segon. Continua líder Òscar Mercader amb 119, per tant l’ordre dels llocs del podi es decidiran en l’última prova. En aleví+8 Electrica, Guillermo Llopis, és quint amb 72 punts, per darrere de Pau Giralt, 140 punts; Antonio Agudo, 119; Lluc Gómez, 83 i Pau Rafeca,73. En Promo, líder Arnau Maura, 140 punts, amb segon i tercer lloc respectivament d’Aniol Llamas, 83 i Àngel Llopis, 65.