HomeEsportsNúria Marco bronze per la Sala Esgrima Amposta a la tirada de...

Núria Marco bronze per la Sala Esgrima Amposta a la tirada de rànquing estatal masculina i femenina

Núria Marco es va penjar la medalla de bronze a la tirada de rànquing estatal d’espasa absoluta, disputada al Complejo Deportivo Fuente La Mora.

La tiradora de la Sala Esgrima Amposta va perdre en la semifinal davant Sofia Cisneros, medalla d’or del torneig, en una confrontació molt disputada i emocionant per un ajustat 15-14. En quarts de final la tiradora ampostina s’havia imposat a Alba Isidro (Sala Armas de Madrid), 15-11, en octaus a Beatriz Rangel (Club Esgrima Aragón), i en setzens a Lorena Nuñez (Valladolid Club Esgrima), 15-8. Núria Marco va compartir la medalla de bronze amb Cèlia Ibáñez (Sala Armas de Madrid), mentre Sofia Cisneros superava en la final a Inés Garcia Rodríguez (Club Esgrima Cardenal Cisneros Madrid), i ocupa el primer lloc del rànquing estatal amb 3690, 39 punts, mentre Núria Marco és onzena amb 1784,72.

En la competició individual masculina es va imposar Yulen Pereira (Sala Armas de Valencià), superant en la final a Diego Calderón (Club Olimpo Esgrima Madrid), i per part de la Sala Esgrima Amposta, el millor classificat va ser Gerard Gonell en dècima posició, seguit d’Eugeni Gavaldà en dinovena, Àngel Fabregat en vint-i-unena i Èric Borràs en trenta-vuitena.

En el rànquing estatal és líder Diego Calderón amb 2945,02 punts. Gerard Gonell és sèptim amb 2404,73, Àngel Fabregat nové, 1808,81 i Eugeni Gavaldà, dècim amb 1795,16.

La pròxima cita estatal d’esgrima serà els dies 16 i 17 d’octubre amb la tirada estatal de rànquing per a menors de 17 anys a Medina del Campo.