HomeSense categoriaPrimer assaig amistós de pretemporada del CH Amposta-Lagrama a la pista del...

Primer assaig amistós de pretemporada del CH Amposta-Lagrama a la pista del HC Perelló

EL PERELLÓ // El CH Amposta-Lagrama va disputar el seu primer amistós a la pista del HC Perelló, que també s’estrenava en la pretemporada, en un partit disputat sense públic complint amb el protocol estipulat.

La primera part va ser de tanteig, amb poca intensitat defensiva com és lògic, a l’estar els dos equips en la seua etapa inicial de preparació. L’equip local tot i competir dos categories menys que el CH Amposta, van donar molta rèplica, sobretot en el primer període, que finalitzava amb un incert 13-16. A la segona part es va imposar la major categoria del conjunt ampostí, més intens en defensa i recuperant molts pilotes, que li van permetre marcar fins a vuit gols al contraatac. El Perelló va tindre més problemes en aquesta segona part, especialment en l’aspecte ofensiu, com demostra que al minut 20, només havia pogut marcar tres gols. Al final clara victòria ampostina per 20-35, en un partit que va servir als tècnics Sasa Jovic i Joan Curto, per anar conjuntant l’equip i agafar el ritme necessari de joc abans de l’inici de la competició. Per part ampostina s’ha produït també la renovació de Joana Rieres, una de les jugadores importants de la plantilla i referent en la primera línia.

Per part ampostina van jugar: Anna Benet (13 parades/9 gols) Fely Mihu (6 parades/11 gols), Paula Ripoll (6), Georgina Vila, Andrea Haro (2), Yaiza Ferré (2), Joana Rieres (6), Gemma Gàlvez (8), Marina Gasca (2), Paula Yelamo (5), Jèssica Bertomeu, Andrea Guerrero (4).

Es van produir algunes absències, incloent-hi la internacional porto-riquenya Erika Graciani que s’incorporarà a partir d’inici del mes de setembre.