HomeSocietatProp de 200 infants i joves participen en les activitats del servei...

Prop de 200 infants i joves participen en les activitats del servei ‘La Tribu’ del Baix Ebre

El Servei d’Atenció Diürna del Consell Comarcal del Baix Ebre, conegut com “La
Tribu”, ha atès este estiu un total de 186 infants i adolescents d’entre 3 i 16 anys
dels municipis de Roquetes, Deltebre, l’Ametlla de Mar, l’Ampolla, l’Aldea i
Camarles.

Es tracta d’un servei gratuït integrat dins el Servei d’Intervenció Socioeducativa (SIS). “És un servei molt necessari que ofereix a infants i joves activitats de lleure i que els garanteix dos àpats diaris”, ha manifestat el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura.

‘La Tribu’ és un espai on els participants gaudeixen de diferents propostes, des de jocs i dinàmiques de grups a sortides per la comarca, amb l’objectiu de potenciar la gestió emocional, les habilitats socials, la resolució assertiva de conflictes i el foment de valors com el respecte.

Durant l’estiu han col·laborat en les activitats organitzades pel Servei d’Atenció Diürna: els Mossos d’Esquadra; les policies locals de l’Ampolla, l’Aldea i Camarles; el Parc Natural dels Ports; l’Ecomuseu del Parc Natural del Delta; la piscina municipal i l’alberg de Deltebre; la cooperativa agrícola de l’Aldea; la piscina municipal de l’Aldea; Antena Aldaia; el Centre d’Interpretació de l’Arròs de Camarles; la biblioteca i la piscina municipal de Camarles; la protectora d’animals Engrescats i les empreses Molí FaigesOcine Roquetes, Riu a l’Ebre, ClonFactory, FeelDance i Fresquet.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies