HomeEsportsL’FCF obre les inscripcions de federats per la temporada 2020-2021

L’FCF obre les inscripcions de federats per la temporada 2020-2021

TERRES DE L’EBRE // La Federació Catalana de Futbol obre aquest dimarts dia 4 d’agost el sistema d’inscripcions dels federats i federades per la temporada 2020-2021, amb una rebaixa en el preu de les quotes federatives i de la Mutualitat. Les bonificacions, previstes en el pla econòmic extraordinari de l’FCF, contemplen descomptes generalitzats tant per a clubs com per a federats i federades, en sensibilitat amb la nova situació en motiu de la crisi sanitària derivada de la Covid-19.

Les bonificacions en concepte de quotes federatives estan xifrades en 1.060.000 euros. Així, entre d’altres, s’adequarà el cost de la quota d’inscripció d’equip; de la quota de filiació i drets contractuals dels tècnics en el Comitè Tècnic d’Entrenadors; i del servei informàtic en funció del nombre d’equips inscrits de cada club. Unes mesures a les quals s’hi afegeix la reducció de 3 euros del Portal del Federat, per cada federat i federada.

Al seu torn, la reducció de la Mutualitat, en totes les categories masculines i femenines, està valorada en un estalvi d’1.932.450 euros per als afiliats i afiliades de l’FCF.

L’ajustament de quotes és una de les mesures d’impacte que recull el paquet d’impuls econòmic elaborat i aprovat per l’FCF, el més gran de la història del futbol i el futbol sala català. El programa, valorat amb un global de més de 6,8M€ d’ajuts per tots els afiliats, inclou així mateix altres partides, com ara el pagament íntegre de les campanyes federatives del curs 2019-2020 –ja realitzat a tots els clubs–, a més de la continuació de TOTS SOM UN EQUIP i #ORGULLOSA, i la creació d’una nova campanya per a clubs formatius de base masculina.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

15 + = 23

Últimes notícies