HomeSense categoriaReobert el trànsit al vial que connecta el passeig de l'Ebre i...

Reobert el trànsit al vial que connecta el passeig de l’Ebre i l’avinguda de Lleida on hi havia l’antic Club de Rem

Aquest dimecres ha quedat obert al trànsit el nou vial construït a la confluència del passeig de Ribera i l’avinguda de Lleida, on abans hi havia l’antic Club de Rem. Els treballs han permès urbanitzar l’entorn, una vegada enderrocat l’antic edifici, i ampliar el passeig arbrat i per a vianants a tocar del riu. 

L’actuació suposa una reordenació del trànsit en aquest punt: des d’ara, el flux principal de vehicles queda definit per la continuïtat del passeig de Ribera amb l’avinguda de Lleida, de tal manera que s’agilitzarà la circulació per entrar o sortir de la ciutat pel pont del Mil·lenari. Això comporta un canvi de prioritat viària pel que fa als vehicles procedents del passeig de Joan Moreira: en aquest cas hauran de fer un stop obligatori abans d’incorporar-se a l’avinguda de Lleida. 

La Policia Local de Tortosa reforçarà durant els primers dies la presència en aquesta confluència, i hi han instal·lat senyalització addicional amb caràcter temporal, per alertar els conductors del canvi de prioritat. 

Les obres han suposat la conversió de l’antic carrer Miquel Macip en un espai per a vianants i per a bicicletes, i han creat un nou espai amb vegetació i mobiliari urbà que durà el nom del Club de Rem Tortosa, en record a la seua presència en aquest punt durant 70 anys. 

Una vegada finalitzats els treballs, i reobert el trànsit en aquest punt, també s’ha recuperat el sentit de circulació original al tram del carrer Rosselló que hi ha al davant del teatre auditori Felip Pedrell.

 

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

38 + = 40

Últimes notícies

-->