HomeSense categoriaReobre la piscina municipal de la Ràpita amb l’aforament limitat a trenta...

Reobre la piscina municipal de la Ràpita amb l’aforament limitat a trenta persones

EDICIÓ PAPER // La piscina municipal de la Ràpita ha reobert les portes amb unes normes estrictes d’entrades i sortides, així com d’utilització dels espais comuns per tal de protegir els usuaris de possibles contagis del coronavirus. Així doncs, des del divendres passat ja es pot accedir a les instal·lacions, que han limitat la seua capacitat a un 58% de l’aforament màxim. Este és un dels canvis més destacats, ja que només permet l’entrada a un màxim de 30 nedadors, cinc per cadascun dels sis carrers. Als dos vestidors també s’ha reduït la cabuda, que serà d’entre 8 i 12 persones respectivament.

Les entrades i sortides a les instal·lacions seran esglaonades i a través d’un circuit pel qual s’han obert dos nous passadissos; i se’ls podrà demanar que es prenguen la temperatura i hauran de portar la mascareta. 

No es podran barrejar els usuaris que facen ús de la piscina en diferents franges horàries, i l’equip de neteja farà sis neteges i desinfeccions diàries de dilluns a divendres i dos en cap de setmana.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

41 + = 47

Últimes notícies