HomeMobilitatFornós: “La resolució del Parlament servirà per impulsar la redacció del Pla...

Fornós: “La resolució del Parlament servirà per impulsar la redacció del Pla director de Mobilitat de les Terres de l’Ebre”

La comissió de Territori del Parlament ha aprovat, arran d’una proposta de transacció presentada per la diputada republicana Irene Fornós; “instar al Govern que a partir de l’enquesta de mobilitat de les Terres de l’Ebre, convocar la Taula de Mobilitat de les Terres de l’Ebre per revisar el resultat i redactar el Pla director de Mobilitat, amb la participació ciutadana i el conjunt d’agents del territori per a  permetre la seva posada en marxa”.

Fornós ha manifestat que “la resolució del Parlament servirà per impulsar la redacció del Pla director i reactivar la Taula de Mobilitat de les Terres de l’Ebre”.

La diputada ha rebutjat el punt de la Proposta de resolució presentada per Catalunya en Comú on es demanava dissoldre immediatament la Taula de Mobilitat per crear de manera immediata l’Autoritat Territorial de Mobilitat. La diputada ha reconegut “que hi ha un dèficit en la gestió de la mobilitat a les Terres de l’Ebre”, i que ara “la solució no depèn de crear un altre ens, quan ja n’hi ha un”; tot i que “cal fer autocrítica perquè el seu funcionament no acaba de ser del tot operatiu”.

Fornós ha recordat “que per molts ens que s’acabin creant, sigui una Taula o bé una Autoritat Territorial, hi ha certes deficiències que pateixen les Terres de l’Ebre en matèria de mobilitat, que depenen de la valentia i les decisions polítiques”.

I en aquest sentit la diputada ha emplaçat “els Comuns, que ja que formen part del govern de Madrid, el pressionin per a què aquest greuge que tenim amb la connexió ràpida ferroviària entre València i Barcelona, i que no té aturada a l’Aldea, se solucioni”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 74 = 78

Últimes notícies