HomeOpinióFirmes setmanarilebre.catRespostes impertinents a trucades comercials inadequades

Respostes impertinents a trucades comercials inadequades

La invasió a la intimitat a través del mòbil és avui un fet constant i imparable. Un peatge que s’ha de pagar per les avantatges que dona el món de la comunicació digital en les seves diverses variants. Però, a vegades, els límits mosseguen la línia roja.

A modus d’antídot contra aquest molest modus operandi del màrqueting mostro alguns exemples que a vegades són eficaços per respondre a la trucada impertinent del comercial de torn per tal que no torni a molestar, tot i sabedor que el que truca (comercial) no deixa de ser un empleat que intenta complir amb la seva feina programada (exigida) pel cap de màrqueting de les companyies invasores d’aquesta violació de la intimitat. Ho exposo en castellà perquè en la gran majoria de casos les locucions són en castellà/llatinoamericà.

COMERCIAL 1. Buenas tardes señor Yordi. Le llamo para decirle que aunque usted no lo sepa la compañía de luz que tiene contratada le cobra de más…

RESPOSTA 1. Mire no se moleste. Soy empleado/a de Endesa y como tal tengo sus ventajas a la hora de pagar la luz iBip, bip, bip… pengen immediatament. No solen trucar mai més.

COMERCIAL 2. ¿Cómo estás Yordi? ¿Contento con nuestra telefonía móvil? Te ofrecemos un pack de llamadas que…

RESPOSTA 2. Me coges follando, lláman… i Bip, bip, bip… pengen immediatament. Escoltar la paraula follar i no truquen mai més.

COMERCIAL 3. Amigo Yordi, te has enterado ya que con las placas solares te ahorras…

RESPOSTA 3. Lo siento pero vivo en una autocaravana y suelo viajar por el norte de Europa, así que lo del sol normalmente lo veo cuando una vez al año visito a mis padres al sur… … i Bip, bip, bip… pengen immediatament. No truquen mai més.

L’ assetjament telefònic/comercial: una invasió a la intimitat que es pot combatre individualment, encara que sigui amb respostes políticament incorrectes.

COMERCIAL 4. Querido Yordi, sabe cuántos robos diarios se producen en España. Nuestras alarmas…

RESPOSTA 4. Perdone señorita el señor Jordi se murió la semana pasada… … i Bip, bip, bip… pengen immediatament. No truquen mai més.

COMERCIAL 5. Bip, bip, bip… En unos momentos estaremos con usted; no se retire, por favor.

RESPOSTA 5. Li parla el contestador del Consell per la República de Catalunya… i Bip, bip, bip. És de suposar que al sentir el titular “real” del contestador penjaran immediatament. No truquen mai més.

COMERCIAL 6. Yordi, tienes 30 segundos: escucha, ¡ojo a lo que te ofrecemos!: el mejor seguro, te lo cubrimos todo por sólo…

RESPOSTA 6. Vous voulez coucher avec moi ce soir (i millor si pot ser cantant). No truquen mai més.

Un tip de signar diversos documents de protecció de dades… No serveix de res. Un grapat (immens) de companyies i particulars tenen coneixement del meu nom, edat, sexe, inclinacions polítiques, literàries, esbarjo, futbolístiques, sexuals, gastronòmiques, nombre de miccions diàries que faig… I amb la que ve amb la Intel·ligència Artificial (l’IA) uffff!

Salut ebrencs.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 4 =

Últimes notícies