HomeSocietatRoquetes presenta el nou plànol turístic "Lo Port"

Roquetes presenta el nou plànol turístic “Lo Port”

L’alcalde de Roquetes, Ivan Garcia, i la regidora de Turisme, Sonia Andrade, han presentatel nou plànol Turístic del municipi “Lo Port”.

D’esta forma, el consistori ha editat un nou plànol turístic de Roquetes amb l’objectiu d’actualitzar i ampliar la informació que s’ofereix als visitants. Com a novetats principals, este material inclou una cartografia renovada, més visual, amb il·lustracions dels edificis més emblemàtics de la ciutat i amplis textos explicatius sobre recursos turístics.

Andrade, ha destacat queeste nou plànol, editat en paper i en format digital, inclou codis QR que redirigeixen a l’usuari a les àrees recreatives del Parc Natural dels Ports, a la pàgina web de Turisme i a entitats i organismes importants del municipi. D’aquesta forma, es conjunta en un únic document la informació turística de forma fàcil i alhora s’economitzen tant en recursos econòmics com mediambientals”.

Per la seua banda,Garcia, ha destacat que “amb este nou plànol es vol potenciar els valors turístics del municipi, com són el Parc Natural del Port, la Via Verda, i en un futur no molt llunyà, també l’Observatori de l’Ebre, que han d’ajudar a Roquetes a posar al mapa turístic de les Terres de l’Ebre”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 16 = 18

Últimes notícies