HomeEducacióSalut confina 26 grups escolars a Tortosa arran del cribratge massiu als...

Salut confina 26 grups escolars a Tortosa arran del cribratge massiu als centres educatius

El Departament d’Educació informa que pel que fa als grups escolars confinats cal assenyalar que a hores d’ara hi ha hagut un acumulat de 82 grups escolars en confinament. D’aquests, actualment n’hi ha 23 que ja s’han desconfinat.

Pel que fa a la ciutat de Tortosa, des de l’inici s’han confinat 50 grups, més 1 del Verge de la Cinta que correspon a l’EMD Campredó. D’aquests, els 8 primers ja estan desconfinats. Dels 42 restants en tenim 26 fruit dels cribratges massius a centres educatius distribuïts en 13 del Col·legi Sagrada Família, 5 del Col·legi Consolació, 5 de l’Institut Cristòfol Despuig i 3 de l’Escola de Remolins.
Cribratge als centres educatius de Tortosa
Del dilluns 5 d’octubre al dijous 8 d’octubre Salut ha realitzat 1.880 PCR segons la programació que s’havia establert per tal de realitzar els cribratges a les escoles de la ciutat. Els centres on es van fer els cribratges van ser l’Escola Remolins, l’Institut Cristòfol Depsuig, el Col·legi la Consolació i el Col·legi Sagrada Família. Cal recordar que a l’Escola Remolins, a més de realitzar el cribratge als escolars i personal dels centres es va convidar a les famílies a fer-se la prova PCR.

Els resultats de les proves PCR de la passada setmana han detectat 41 casos positius, 1.833 casos negatius i resten 6 proves pendents. Les proves que es realitzen als alumnes consisteixen en un frotis nasal innocu.

La unitat mòbil de l’Atenció Primària de l’ICS Terres de l’Ebre, amb la col·laboració de la Creu Roja, es desplaça als centres per realitzar les proves i aquestes es fan, sempre que sigui possible, en espais oberts i ventilats, normalment als patis. Aquesta setmana es realitzaran els cribratges a l’Escola Ferreries, la Llar d’Infants Mare Natura, l’Institut Escola El Temple i l’Institut de l’Ebre.

Les proves s’allargaran fins el 26 d’octubre, moment en què s’hauran cribrat tots els centres de la ciutat incloent el Centre de Formació d’Adults que comparteix espai amb l’lnstitut de l’Ebre.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

53 + = 57

Últimes notícies