HomeTerres de l'EbreSalut licita la redacció del projecte del nou Consultori Local de Jesús

Salut licita la redacció del projecte del nou Consultori Local de Jesús

Infraestructures.cat ha publicat la licitació per a la redacció del projecte bàsic, el projecte executiu i la direcció d’obra del nou Consultori Local de Jesús.

El termini per presentar ofertes finalitza el 23 de març, moment a partir del qual s’iniciaran els tràmits d’adjudicació. La redacció del projecte bàsic, el projecte executiu i la direcció d’obra d’aquesta instal·lació compta amb un pressupost de 149.332,81 euros, sense IVA i, un cop adjudicat i formalitzat el contracte, aquest s’haurà de lliurar en un termini de set mesos.

L’actual projecte és un projecte de construcció d’un nou consultori local en un solar cedit per l’Ajuntament al CatSalut. El nou equipament permetrà disposar d’espais assistencials més adequats per a l’atenció sanitària i millorar l’accessibilitat per a persones amb alguna discapacitat. El nou equipament es trobarà ubicat en una superfície de 240 metres quadrats cedida per l’Ajuntament al CatSalut situada a la partida de Sant Bernabé, al sud de l’avinguda Maria Rosa Moles.

El nou Consultori Local de Jesús donarà resposta a les necessitats actuals i futures de la població de Tortosa, ja que s’ha plantejat per a una població de referència màxima de 4.000 habitants que incorpora la població actual, l’estacional i la futura, segons l’aplicació dels creixements relatius de les projeccions de població de l’Idescat, adequades a la divisió territorial sanitària en un horitzó temporal l’any 2030.

A més dels espais no assistencials, tenint en compte els elements de criteri demogràfic, es concreta una dotació d’espais assistencials per aquest equipament de 2 sales de consulta de medicina de família i 1 de pediatria; 3 sales de consultes d’infermeria (1 d’elles específica per a l’atenció pediàtrica), 1 sala de consulta polivalent i extraccions, 1 sala de tractaments d’emergència i observació i 1 aula de grups i educació sanitària.
Un cop realitzada la redacció del projecte el CatSalut licitarà les obres i l’equipament d’aquest nou espai assistencial de la Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

65 + = 71

Últimes notícies

-->