HomeTerres de l'EbreSanta Bàrbara compra el solar de les Cases del Vallès i hi...

Santa Bàrbara compra el solar de les Cases del Vallès i hi habilitarà un aparcament

MONTSIÀ // L’Ajuntament de Santa Bàrbara ha fet efectiva la compra del solar de les antigues Cases del Vallès que van ser enderrocades per la propietat després de patir un despreniment.

Malgrat la polèmica que va despertar l’enderroc dels dos immobles, ja que estaven inclosos a l’inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya, l’Ajuntament va descartar des d’un primer moment la compra dels terrenys i la rehabilitació de les cases, ja que es trobaven en mal estat i no en podia assumir la rehabilitació.

Un cop enderrocades, fa uns mesos l’Ajuntament va sol·licitar a la propietat la cessió dels terrenys per a destinar-los a zona d’aparcament, però l’empresa propietària dels terrenys, Divarian Propiedad SA els va sol·licitar una oferta de compra per tal de despendre’s de la propietat. Segons ha explicat l’alcalde de santa bàrbara, Antonio Ollés, en declaracions a la Plana Ràdio,  l’Ajuntament no tenia cap intenció de comprar els terrenys i es va fer una oferta a la baixa de 40.000 euros. Finalment l’operació de compravenda del solar, de 400 m2 de superfície, s’ha tancat per 40.865 euros més IVA.

La voluntat de l’Ajuntament és poder habilitar en este solar un aparcament per a cobrir les necessitats d’este sector de la població.

Leonor Bertomeu
Leonor Bertomeu
periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 74 = 84

Últimes notícies