HomePolíticaS'aprova definitivament el projecte executiu de la segona fase de reforma de...

S’aprova definitivament el projecte executiu de la segona fase de reforma de l’escola de música d’Alcanar per a poder ser un conservatori

Els Serveis Tècnics municipals estan preparant el plec de clàusules per a poder fer la licitació de les obres del futur conservatori d’Alcanar. La Junta de Govern Local del 15 d’octubre de 2021 va fer l’aprovació inicial del projecte de reforma de l’Escola Municipal de Música per a adequar-la als requisits d’un conservatori i ara ja s’ha aprovat de forma definitiva.

La regidora d’Urbanisme, Ivette Fibla, detalla que “l’objecte d’aquesta segona fase serà l’adequació de les plantes restants per a complir els requisits que permeten que l’edifici siga un conservatori. Està previst que en les pròximes setmanes es liciten les obres per a poder començar-les a principis d’any”.

Així doncs, el projecte executiu preveu que els espais de la planta del semisoterrani es destinaran a biblioteca, estudi d’enregistrament (per a ràdio), aula de tecnologia i una altra aula docent. A la planta primera, es redistribuiran els espais en dues aules docents i una sala o aula d’orquestra per a grups instrumentals i audicions.

Interiorment, s’habilitarà l’edifici amb un ascensor de comunicació vertical, per a complir els requisits de supressió de barreres arquitectòniques i d’accessibilitat als edificis públics. Finalment, tal com s’ha fet a la planta baixa, es dotaran totes les estances docents del soterrani i del primer pis amb tractament i control acústics i s’adequaran a la reglamentació d’instal·lacions tèrmiques.

Juanjo Villarroya, director de l’EMMA, emfatitza que “aconseguirem un espai totalment actualitzat per a ser conservatori i amb totes les condicions i materials per a ser útil i confortable”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 22 = 27

Últimes notícies