HomeSense categoriaSB Hotels s'expandeix amb la compra d'un hotel NH a Madrid

SB Hotels s’expandeix amb la compra d’un hotel NH a Madrid

SB Hotels ha arribat a un acord amb HIP Hotel Investment Partners -el principal inversor en hotels vacacionals a Espanya- per a la compra de l’Hotel NH San Sebastián de los Reyes. Aquest actiu, de tres estrelles, inclou un contracte d’arrendament amb NH fins el pròxim 30 de novembre. El nou hotel serà el novè establiment de la cadena SB Hotels que compta amb 4 hotels a Barcelona, 2 a Tarragona i un a Tortosa.

 

“Estem molt orgullosos d’entrar a la Comunitat de Madrid amb aquesta operació i seguirem treballant per buscar oportunitats en aquest mercat”, explica Gerard Subirats, CEO del holding del qual forma part SB Hotels. “El nostre segell d’identitat és el Mediterranean Urban Concept; hotels amb ànima mediterrània, de tracte i dissenys càlids i gastronomia local “, afirma. D’altra banda, Marc Alado, conseller delegat de SB Hotels ha assegurat que “l’operació forma part d’una política d’expansió basada en ubicacions estratègiques de grans ciutats; en aquest cas destaca la proximitat a l’aeroport de Madrid-Barajas”. Així, la voluntat de SB Hotels és la de continuar creixent a la zona -tant a les rodalies de Madrid com a la pròpia capital-, així com en d’altres capitals de província representatives en els propers anys.

La reforma: un 3 estrelles boutique

El que serà el nou establiment de SB Hotels, ja compta amb un programa de reformes que arrancaran a partir de l’estiu del 2020. L’actuació servirà per plasmar el concepte d’hotel boutique amb aires mediterranis que caracteritza a la cadena. No només s’actualitzaran les 99 habitacions de l’hotel sinó també les seves zones comuns, amb elements destinats a la millora de l’experiència del client, com un restaurant-cafeteria i un gran jardí exterior.

Amb aquesta operació -que ha comptat amb la intermediació de Deloitte-, SB Hotels passarà a oferir al mercat 1.702 habitacions amb actius de 3 *, 4 * i 4 * superior.

Leonor Bertomeu
Leonor Bertomeu
periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

73 + = 75

Últimes notícies