HomeSense categoriaSe suspèn el transport escolar i es reforça l’atenció domiciliària dels serveis...

Se suspèn el transport escolar i es reforça l’atenció domiciliària dels serveis socials de la Ribera d’Ebre

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre informa que a seguint la decisió del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya de suspendre l’activitat acadèmica, per evitar la propagació del coronavirus, se suspenen totes les rutes de transport escolar i transport als centres d’educació especial de la comarca a partir de demà 13 de març i fins al dia 27.

També s’aturà el transport adaptat a la gent gran, pel tancament dels centres de dia. Per compensar-ho els serveis socials del Consell reforçaran l’atenció domiciliària d’acord amb el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, amb desplaçament als habitatges dels usuaris dependents en cas que es cregui convenient.

Així i tot, es preveu mantenir l’activitat bàsica a la seu del Consell Comarcal, però s’han suspès totes les activitats que requereixen la interacció entre diverses persones: gimnàstica de la gent gran, formacions, tallers, reunions, xerrades, atencions grupals dels serveis socials i de dinamització econòmica. En la mesura de les possibilitats també s’intentarà minimitzar les atencions personals i es demana a la ciutadania que en mesura del possible utilitzi la via telefònica i la via telemàtica.

Ebredigital
Ebredigital
Ebredigital
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 67 = 68

Últimes notícies