HomeSense categoriaSoldebre comercialitza les mandarines de La Masia de Martins amb el segell...

Soldebre comercialitza les mandarines de La Masia de Martins amb el segell de la IGP Clementines de les Terres de l’Ebre

La Masia de Martins, la botiga online de taronges i mandarines de les Terres de l’Ebre, que la Cooperativa Soldebre va posar en marxa la campanya passada, ha tornat a obrir la persiana aquesta temporada amb una novetat important: el segell de qualitat de la Indicació Geogràfica Protegida (IGP) Clementines de les Terres de l’Ebre. És la manera de donar valor afegit i reforçar un projecte que aposta per la qualitat i per que les taronges i mandarines de les Terres de l’Ebre guanyin pes dins del mercat nacional i de proximitat.

Amb el lema “de l’arbre a casa en tan sols un clic”, la filosofia de La Masia de Martins és fer arribar al client taronges i mandarines acabades de collir i al seu punt just de maduració als clients que facin la seua comanda a través de la pàgina web www.lamasiademartins.com. El temps aproximat és d’unes 24 hores i per certificar-ne la frescor s’envia una branca de l’arbre d’on han estat collides.

Des d’aquesta pàgina web es comercialitzen taronges i mandarines de diverses varietats, però a partir d’aquesta temporada les mandarines portaran el segell de la IGP Clementines de les Terres de l’Ebre. Concretament, les varietats que s’hi poden incloure són la clementina fina, l’hernandina i la clemenules. Totes tres es caracteritzen per tenir la pell d’un color taronja molt marcat, més elàstica i amb menys espessor d’escorça. Són fruites molt equilibrades, amb bon sabor, sucoses i amb més dolçor. Sense llavors. Es conreen seguint els paràmetres de la producció integrada, totalment respectuosa amb el medi ambient. “Creiem que aquest segell de qualitat ens pot anar molt bé per consolidar aquest projecte de venda online de proximitat”, apunta el gerent de la cooperativa, Pere Albacar.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 75 = 82

Últimes notícies