HomeSense categoriaSònia Franquet a certificar la classificació per la Copa del Món de...

Sònia Franquet a certificar la classificació per la Copa del Món de Tir a Nova Delhi

ESPORTS // Sònia Franquet participarà en la segona concentració de precisió de pistola d’aire de 10 metres, que es disputarà el cap de setmana, al CEAR de las Gabias de Granada, en lloc del Prado de Salobre, a la població logronyesa de Lardero, com estava en principi programat.

Esta convocatòria servirà com a classificatòria per a la Copa del Món de Nova Delhi, a l’Índia del 18 al 29 de març, necessària per a l’opció de plaça olímpica al rànquing mundial. També era classificatori per aI Campionat d’Europa de Lojha a Finlàndia, que estava previst del 26 de febrer al 8 de març, que s’ha cancel·lat definitivament.

La tirada de Prat de Salobre és considerada com una concentració nacional, a la qual estan convocats els Esportistes ADO i Podium, els més destacats tiradors i tiradores de l’Estat espanyol de pistola i carabina. Sònia Franquet sortirà amb l’objectiu de confirmar el bon resultat de la primera confrontació disputada el desembre del 2020, al CEAR de les Gabias de Granada, i la que es va imposar, superant amb solvència la resta de rivals, en què va finalitzar amb un total de 576 punts en les sis sèries de 100 tirs que es van fer.

Afronta el compromís com a primera del rànquing estatal en pistola d’aire comprimit en 10 metres, amb 1.713 punts, després de sumar les puntuacions obtingudes a les quatre tirades de la Copa del Rei i al Campionat d’Espanya.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + 3 =

Últimes notícies