HomePolíticaTere Mariné repetirà com alcaldable de Compromís per Vilalba

Tere Mariné repetirà com alcaldable de Compromís per Vilalba

Tere Mariné i Solé, actual Primera tinent d’alcalde del govern municipal de Vilalba dels Arcs, tornarà a encapçalar la candidatura Compromís per Vilalba – Acord Municipal a les eleccions del mes de maig vinent.

Durant aquest mandat ha estat la responsable de les regidories de Serveis socials, Benestar i Turisme, fet que li ha permès treballar per portar l’actual metgessa al municipi, l’obertura del Centre de dia i diverses actuacions de promoció turística. A més de sumar esforços per tenir una cartellera anual de cultura dins del món de les arts escèniques i cartellera de cinema.

Paral·lelament a les responsabilitats polítiques municipals, Tere Mariné ha estat vicepresidenta del Patronat de Turisme per la marca de Terres de l’Ebre i diputada provincial assumint la direcció de l’Àrea de Tecnologies de la Informació i Comunicació (TIC), des d’on s’han impulsat més de cinquanta projectes de millora tecnològica per ens locals, i també un programa Next Generation per digitalitzar els ajuntaments.

Des del govern de la Diputació de Tarragona Mariné ha incidit en totes les subvencions i programes que ha rebut l’Ajuntament de Vilalba dels Arcs des d’aquesta institució, i que sumen gairebé 800.000 €. Al marge dels 112.000 € que també la Diputació ha aportat per acabar la restauració del molí de Granyena, un edifici de gran valor patrimonial i sentimental per al municipi.

L’alcaldable s’ha mostrat il·lusionada d’encapçalar una candidatura renovada, amb la que té la voluntat d’oferir una alternativa de govern, i poder impulsar nous projectes ja embastats; així com donar continuïtat a la millora de camins i carrers, el foment de la cultura, el patrimoni, i el turisme, que s’ha portat a terme aquesta legislatura.

D’altra banda, Mariné s’ha compromès a continuar treballant per la creació i rehabilitació d’habitatges,  tan necessari perquè el jovent pugui mantenir-se arrelat al seu poble;  dinamitzar amb la creació del servei de  la zona poliesportiva i desencallar el projecte de l’escola de música municipal.

La millora i ampliació de serveis, en especial pel que respecta a l’atenció de la gent gran, la generació d’ocupació, el suport al sector agroalimentari i la dinamització del jovent, són altres de les prioritats de Compromís per Villalba.

A les eleccions municipals de 2019 Tere Mariné amb Compromís per Villalba va aconseguir dos regidors que es van integrar al govern de coalició que van conformar amb la força guanyadora. Ara, després de la feina feta durant aquesta legislatura aspiren a millorar el resultat.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 4 =

Últimes notícies