HomeInfraestructuresTivissa construïx un nou pavelló polivalent per a promocionar l’activitat esportiva i...

Tivissa construïx un nou pavelló polivalent per a promocionar l’activitat esportiva i el turisme

Tivissa tindrà un pavelló polivalent abans d’acabar l’any. Està previst que abans de final d’any, l’equipament estiga ja en funcionament.

És una de les apostes més importants de l’actual equip de govern, que han presentat el programa a la població com un servei a tots els veïns i les entitats, però també com una infraestructura que ajudarà a atraure turistes al municipi en èpoques de baixa afluència.

L’alcalde de Tivissa, Jordi Jardí, assegura que “a més de donar servei a tots els veïns, possibilitarà que el camping alberg municipal reba més visitants”. En este sentit, l’alcalde defensa que “hi ha interès d’entitats esportives i centres escolars per a fer estades a Tivissa i ens exigixen una infraestructura per a practicar esport a cobert que actualment no tenim”. Així, el consistori espera que, amb este equipament, es puguen augmentar les visites al municipi, al càmping alberg municipal, especialment en els mesos de baixa ocupació, fora de les vacances d’estiu.

El cost del pavelló s’aproximarà als 1,5 milions d’euros, incloent-hi 240.000 euros d’IVA. L’Ajuntament el finançarà amb un ajut de l’ordre ministerial d’Enresa d’uns 250.000 euros i recorrerà a un crèdit proper al milió d’euros. L’alcalde assegura que “la situació financera de l’Ajuntament és bona i per això s’ha aconseguit el finançament”. L’endeutament municipal passarà d’estar al 30% per a situar-se per sobre el 70%. “El màxim que marca la llei és el 110%, per tant, podem tenir este equipament i assumir el cost. Ho farem sense pujar els impostos ni les càrregues als veïns”, subratlla Jardí.

El projecte del pavelló preveu la construcció d’una pista polivalent reglamentària per a la pràctica d’esports com el futbol sala, l’handbol o el bàsquet, també la instal·lació
d’una graderia desmuntable amb capacitat per a unes 150 persones, i donarà servei a diverses entitats del municipi, i també possibilitarà la celebració d’esdeveniment a cobert en cas que les inclemències meteorològiques impedisquen la celebració a l’aire lliure.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 56 = 57

Últimes notícies