HomePolíticaToni Gilabert, en la seva presentació com alcaldable, reivindica fer una Aldea...

Toni Gilabert, en la seva presentació com alcaldable, reivindica fer una Aldea millor

Toni Gilabert i Rodríguez va fer el seu acte de presentació com alcaldable de l’Aldea acompanyat del conseller de Territori, Juli Fernández, reivindicant la necessitat de fer una Aldea millor. “Treballarem per una Aldea on les persones i el seu benestar siguin la prioritat de l’Ajuntament” va afirmar.

Gilabert va mostrar la voluntat de sumar esforços per oferir un projecte nou i renovat, que equilibri la inversió entre el nucli urbà i la dels ravals del municipi. On s’equipari la despesa en obra pública amb la dedicada a l’atenció  social i el benestar de la gent; fomentant la cohesió social, oferint més suport a les entitats i promovent més activitats lúdiques, socials i culturals dirigies a totes les edats Fent de la participació ciutadana, amb la convocatòria d’Assemblees informatives i pressupostos participatius, un dels pilars de la governança de proximitat que necessita l’Aldea.

També es va comprometre a donar eines i suport a les empreses i  el comerç local, a la vegada, que de la mà del govern de la Generalitat, fomentar la implantació industrial al polígon Catalunya Sud, establint en l’àmbit local una  planificació del parc d’habitatges i de la necessitat de nous serveis, per encarar els reptes que això comportarà per al municipi.

El conseller Juli Fernández va lloar  el compromís i la capacitat de Toni Gilabert per liderar en un futur l’Ajuntament de l’Aldea: “És una persona que es preocupa per la gent, que parla amb tothom i que escolta molt. I això en definitiva és el més important; que t’estimis a la teva gent, perquè fa que passin coses bones. I estic convençut que a l’Aldea amb Toni Gilabert passaran coses molt bones”.

Fernández va destacar que “l’Aldea en els anys vinents serà un punt estratègic tant per a les Terres de l’Ebre com per a Catalunya, que generarà oportunitats tant des del punt de vista industrial, com  de les infraestructures. I sempre és bo, que qui lideri el projecte de la ciutat ho tingui molt clar, i, que a més a més, com l’alcaldable Toni Gilabert, tingui una visió compartida amb el Govern de la Generalitat”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

68 + = 77

Últimes notícies