HomeSocietatTornen els kaitais de tonyina roja a la Tunateca de Balfegó

Tornen els kaitais de tonyina roja a la Tunateca de Balfegó

Tunateca, l’espai gastronòmic i centre d’experimentació i aprenentatge al voltant de la tonyina roja creada per la família Balfegó, rellança els kaitais, l’art mil·lenari japonès que consisteix en el tall precís i comentat d’un exemplar de tonyina roja de més de 150 quilos. Aquesta exhibició culinària, que anirà seguida d’un menú degustació “RED”, creatiu i innovador en cada ocasió, permetrà als assistents conèixer les diferents parts de la tonyina roja, les seves elaboracions més noves inspirades i la versatilitat gastronòmica d’aquesta espècie valorada.

Aquestes trobades exclusives, ideades per a 25 comensals –màxim 30–, captivaran la mirada dels assistents primer i el seu paladar després”, explica Ekaitz Apraiz, gerent i xef de Tunateca. “Un kaitai sempre és un espectacle únic, en què no només gaudeixes de veure l’art del tall dels nostres mestres, sinó que compartim tot el coneixement adquirit tant per Balfegó com per l’equip de Tunateca als comensals i degustes algunes parts que només pots cobrar a un kaitai. A més, tot això es complementa amb una experiència gastronòmica única, amb un menú on s’evidencia la gran versatilitat gastronòmica de la tonyina roja, afegeix el xef, expert en elaboracions que combinen amb maduresa les cuines asiàtica i occidentals i marquen més encara la personalitat de Tunateca.

Els propers kaitais de Tunateca estan programats per dimecres 30 de novembre, dimecres 21 de desembre i dimecres 18 de gener, ja el 2023.

Tunateca és més que un restaurant i transcendeix la gastronomia. S’ha erigit com un centre d’experimentació i aprenentatge al voltant de la tonyina roja on es poden viure esdeveniments com el Kaitai i degustar-se les parts menys conegudes d’aquesta espècie, del cor a l’harmònica. Ofereix productes d’alta qualitat, creacions exclusives d’un xef de prestigi i un entorn segur i acollidor. I a més ho fa amb un gran compromís amb la sostenibilitat, acreditat per Biosphere i pel premi a la Millor Iniciativa de Restauració Sostenible que atorga La Vanguardia.

La tonyina roja exquisida que se serveix a Tunateca, capturada i gestionada de manera responsable i sostenible per Balfegó, des d’una perspectiva d’innovació, traçabilitat i excel·lència, està certificat per Aenor a la sostenibilitat mediambiental, l’autenticitat, la traçabilitat, el benestar animal i bones pràctiques relatives a la prevenció d’anisakis.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 7 =

Últimes notícies